“ΠΑΡΑΛΙΕΣ”

Όλες οι κοντινές παραλίες έχουν καταγάλανα και καθαρά νερά, στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας τον καφέ, το αναψυκτικό ήτο ποτό σας. Οι κοντινές παραλίες στο συγκρότημα Romaleas-Apartments είναι:

Καβουρότρυπα

γνωστή παραλία για την καθαρότητα της θάλασσας αλλά και για τις ποιοτικές και οργανωμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα τοπικά καταστήματα ξαπλώστρες, ομπρέλες, φαγητό, ποτό και καφέ.

Παραλία Λιμνοπούλα-κάτω Βασιλική

Ανάμεσα στο Κρυονέρι και την Κάτω Βασιλική βρίσκεται η παραλία Λιμνοπούλα με υπέροχη άμμο και πεντακάθαρα νερά.

Κρυονέρι

ένα γραφικό λιμανάκι, πανέμορφος παραλιακός οικισμός με οργανωμένες καφετέριες, ψαροταβέρνες και ουζερί

Λούρος

Η μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδος με μήκος 17 χιλιομέτρων! Η απέραντη ανοιχτόχρωμη αμμουδιά, ο μοναδικός προστατευόμενος υδροβιότοπος καθώς και η οργανωμένη πλαζ αποτελούν πόλους έλξης κατά τους θερινούς μήνες!

Λίμνη Τριχωνίδα

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας και είναι γνωστή ως «πέλαγος της Αιτωλοακαρνανίας», καθώς το μέγεθος της παραπέμπει σε θάλασσα..

Γλύφα κρυονέρι

Αν προχωρήσετε στη περιοχή Κρυονερίου, μπορείτε να απολαύσετε τα  παγωμένα και κρυστάλλινα νερά της γλύφας και αν περάσετε το πέτρινο γεφυράκι, θα βρεθείτε κάτω από τα απότομα βράχια της Βαράσοβας και  στις διαδρομές αναρρίχησης, καθώς και στο μονοπάτι της γλύφας που είναι από Σιδηροκατασκευή.

Κάτω Βασιλική

Πίσω Krioneri Beach